Tomi Kuusisto


Tässä kun nyt kyselemisen alkuun päästiin niin kysytäämpä sananen myös LTW julisteen maalanneelta Tomilta.

LTW: Tomi Kuusisto! Tervetuloa Tornioon! Mistäs sitä lappiin on lähetty ja mikä meininki ?
T.K: Moi. Kiitti!! hauska lähtee pitkästä aikaa messuille. just tässä ollaan avaamassa omaa privaattistudiota Helsinkiin ja viimeisiä häslinkejä koitetaan saada alta pois. Hirvee kiire ja stressi päällä.huhh

LTW: Mitä odotat viikonlopulta? 
T.K: Odotan että pääsee näkemään kavereita ja tuttuja. Jos pääsee vielä tekemään hauskoja tatskoja niin vielä parempi.

LTW: Minkälaisista tatuoinneista pidät eniten,onko sinulla lempiaiheita ja onko tyyli vapaa?
T.K:  Tykkään tehdä monen tyylistä. Suurimmaksi osaksi japani/aasia ja oldschool tyylit ovat ehkä lähinnä sydäntä. Eläimet on kyllä yksi parhaista aiheista, kaikissa tyyleissä. Tarpeeksi suuret ihmishahmot ovat myös kivoja piirrellä. Monestikaan hauskassa projektissa ei ole niin paljon väliä mikä se "tyylisuunta" on, vain pelkästään se että saan vapauksia toteuttaa asiakkaan aihetta. Piirrän kuvat aina kokonaan itse. näin niistä tulee väkisinkin mun tyylisiä, jos mulla jotain tyyliä on.haha!

LTW: Mikä on tatuointimessuissa hauskinta/haastavinta?T.K: tatuointimessuilla aina haastavinta on se itse työtilanne. joutuu tekemään töitä olosuhteissa missä ei ole tottunut työskentelemään, eikä voi myöskään ottaa mukaan lentokoneeseen kaikkia niitä mukavuustarvikkeita mitä ehkä yleensä on tottunut käyttämään. ehkä siinä sitten myös oppii uusia asioita kun joutuu mukavuusalueeltaan pois.en tiedä. joskus vuosia sitten taisi tulla vähän mitta täyteen ja en ole rehellisesti sanottuna tainnut käydä yksilläkään tatuointimessuilla töissä varmaan viiteen vuoteen. sitä ennen tuli käytyä vähän liikaakin. nyt on kuitenkin tosi siistiä lähtee lappiin koska monet ovat puhuneet hyvää messuista. ainakin paljon hyviä tyyppejä on tulossa sinne samoihin kemuihin. pääsee myös vakoilemaan toisia ja saa uusia ideoita. meitsi viihtyy muutenki lapissa ja siellä tulee käytyä pari kertaa vuodessa laskemassa ja käpöttelemässä jossain metässä. siistiä mennä nyt myös töihin.

LTW: Kiitos ajastasi,turvallista matkaa ja nähdään parin viikon kuluttua!
T.K: kiitän. ja nähdään siellä.
Tomin kuvia ja tunnelmia voi käydä katsomassa tästä linkistä hänen omilta kotisivuiltaan ja häneen voi olla etukäteen yhteydessä mikäli kiinnostaa varata aikaa ennakkoon messuille.