Saa sieltä muutaki ku tatskoja!

Tänä vuonna tapahtumassa mukana vaatetta, krääsää ja sekalaisia oheistuotteitä myymässä ovat ainakin Octopussy clothing ja Luna Second Hand ja Arctic Circle motorcycles. Myynnissä myös Relaxant Tattoo Cream aftercare voidetta joten no worries, ei tartte heti lähteä apteekkiin kun nahka kuivaa vaan voi voidella paikan päällä ja jatkaa kaljan lipittämistä.

 Tyäret ovat varmaan ilosia että Octopussyn tyttäret Kemistä tulee tänäkin vuonna myymään mm. Hell Bunnyn, Criminal Damagen, Mercyn ja leather heavenin kolttuja, paitoja, koruja ja laukkuja. Joka vuosi on ollu kova kuhina myyntitiskillä ja aina ne rockabellat jaksavat hymy huulilla palvella. Ei varmaan muuten pistä miehetkään pahakseen.

Uus tuttavuus messuille on Luna Clothing Rovaniemeltä. Luna on second hand –vaateliike jonka valikoimista löytyy alkuperäisiä 1940–1980-lukujen aarteita, vaatteita, asusteita ja koruja. Lisäksi Luna myy laadukkaita nykyajan second hand -artikkeleita niinku esim huikean siistejä Coston lätsiä! Putiikki valittiin muuten lokakuussa 2009 City-lehdessä kaupungin parhaaksi vintageputiikiksi!


Eihän toki äijiäkään oo unohettu: Huppareita, t-paitoja ja muuta krääsää myymässä on myös Arctic Circle Motorcycles joten tyhjin käsin ei ittekään tartte kotiin lähtiä kun vaimolle on ostettu octopussylta tai lunalta lepyttelylahjat.In addition to getting tattoos, you can also get a lot of other cool stuff from Lapland tattoo weekend - This year clothing all the rocker girls will be at least Octopussy clothing from Kemi and Luna Second Hand from Rovaniemi. Octopussy sells brands like Hell Bunny, Mercy and Criminal Damage and Luna concentrates on vintage treasures from 1940's to 1980's as well as more contemporary second hand items. 

The guys should be glad to know that Arctic Circle motorcycles will also be there for all of your hoodie, t-shirt and misc. crap needs. This means that you won't have to leave empty handed after you have bought your lady love something pretty so that she will not be mad when you stumble home shitfaced. Hooray!

There will also be an opportunity to buy Relaxant tattoo cream from the event, so you don't have to worry about having to leave for the pharmacy after the pieces of art you decide to take are finished. Just slap on some of that stuff and show that you've got the moves like Jäger.