Tattoo studio 13 esittely

Tattoo Studio 13 Uppsalasta on toiminut osoitteessa Linnégatan 13 jo vuodesta 2001. Tällä hetkellä studiolla työskentelee 2 tatuoijaa ja siellä vallitsee mahtava ilmapiiri taiteen, musiikin sekä naurun kera :) Kumpikin tatuoija on mukana Lapland Tattoo Weekendillä.


Danni Gustavsson: Aloitti tatuonnin n.13 vuotta sitten. Aina ollut kiinnostunut graffiti-maalauksesta, joka sitten johti tatuointeihin. Danni on työskennellyt myös Kööpenhaminassa ja kulkenut ahkerasti alan messuilla ympäri maailmaa, mm. Kanadassa, Espanjassa, Italiassa sekä Saksassa. Dannin tyyli tatuoinneissa on laaja, mutta erityisesti hänen sydäntään lähellä ovat perinteiset Japanilaiset/Aasialaiset työt. Danni rakastaa kirpputoreja, autoja sekä treenaamista ja hänellä on aina hymy herkässä ja pilke silmäkulmassa ;)

Klikkaile tästä Dannin töitä katsomaan!


Rodrigo Botero (Rodde): Alunperin Brasiliasta, muuttanut Ruotsiin 2011 alussa. Rodde on tatuoinut n.10 vuotta, ensin studiossa Brasiliassa,  sen jälkeen Sveitsissä ja Espanjassa ennen Uppsalaan saapumistaan. Hän on myös kierrellyt monia messuja ympäri Eurooppaa. Rodde on kehittänyt ihan oman tyylinsä tatuoinneissa sekä piirtämisessä. Hänen työnsä ovat helposti tunnettavissa, surrealistinen/traditionell sekä neotraditionel tyyli...Rodde rakastaa Ruotsin luontoa, pyöräilemistä sekä saunaa :) Harrastaa myös Brasilialaista Jiu jitsua.

Klikkaile tästä Rodden töitä katsomaan!

(Tattoo studio 13 esittelytekstistä kiitokset Marille)