Muutama sananen herralta Gustavo Viani

LTW crew kysäisi sähköpostitse muutaman sanasen naapurimaastamme ruotsista Tornioon saapuvalta Gustavo Vianilta:


LTW: Heippa Gustavo, mikä meininki ja millä mielellä olet LTW2013 tapahtumasta ja mikä sai lähtemään mukaan kyseisiin kinkereihin?
G.V: Kaikki hyvin täällä ;) Muutama ystävistäni on työskennellyt kyseisessä tapahtumassa ja olen kuullut, että se on tapahtumana erittäin hauska viikonloppu ja siellä tehdään paljon tatuointeja hyvällä meiningillä ja olen aina matkustanut mielelläni uusiin paikkoihin jossa en ole ennen käynyt ja kyseessä on toistaiseksi pohjoisin paikka johon olen koskaan matkustanut, joten senkin takia olen hyvin innoissani tulossa sinne!

 LTW: Onko sinulla tekijänä millaisia odotuksia viikonlopun suhteen ja onko sinulla jotain tietynlaisia kuvia joita haluaisit tehdä nimenomaan tuona viikonloppuna?
G.V : Tiedossani on, että se on euroopan mittakaavassa pieni messu jossa on hyvä meininki, paljon hyviä asiakkaita ja laatua osataan arvostaa. Odotan kovasti työskentelyä kyseisenä viikonloppuna eikä minulla ole mitään erityistä tyyliä tai kuvaa jonka haluaisin tehdä. Rakastan työtäni ja teen mielelläni mitä tahansa kiinalaisesta merkistä tai pikkutekstistä isompiin kuviin. Odotan kovasti myös yleistä hauskanpitoa ystävieni kanssa ja rentoa fiilistä!

LTW: Kiitos sinulle ja nähdään muutaman viikon kuluttua!!


Miehen tekosia voi käydä kurkkaamassa hänen omilta sivuiltaan joilta myöskin löytyy yhteydenottoon tarvittavat tiedot mikäli haluat ottaa yhteyttä ja varata aikasi ennakkoon! Gustavon kotisivut löytyy tästä linkistä!