Mr. Crab Tattoo Studio esittely


Mr. Crab Tattoo studio on perustettu 2010. Studiossa työskentelee tällä hetkellä 3 tatuoijaa (Micke, Start with a pen, John) sekä shop manager (Rauno).

Studio sijaitsee Tukholman pohjois puolella, n.10 km Arlandan lentokentältä, Märstassa. Lapland Tattoo Weekendiin studiolta on tulossa  2 tatuoijaa sekä shop manager. Micke, Start with a pen ja Rauno.

Micke Warg: Micke on tatuoinut ammatikseen n.5 vuotta. Hän aloitti tatuoinnin oppipoikana Tanskassa. Tämän jälkeen hän perusti oman studion, joka on pyörinyt 100% vuodesta 2010. Erikoisuutena Micken sydäntä lähellä on perinteiset Japanilaiset tatuoinnit sekä mustavalkoinen tuotanto. Tatuoinnin ohella harrastuksiin kuuluu mm. graffitti-maalaus, taulujen maalaus sekä musiikki.

Micke Warg:in töitä pääsee ihailemaan tästä linkistä                  

Löytyy myös Facebook sivu sekä instagram!


Start With A Pen (SWAP): Taidekoulun ja läpi elämän kulkenut kiinnostus taiteeseen ja graffitteihin sai SWAP:in aloittamaan tatuoinnin. Ensikokemukset hän sai oppipoikana Södertäljessä, jonka jälkeen on työskennellyt Mr. Crab Tattoon katon alla. SWAP:in kiinnostuksiin kuuluu maailman kiertäminen ja hän onkin tatuoinut ja asunut mm. Australiassa sekä New Yorkissa. SWAP on tatuoinut ammatikseen 6 vuotta ja hänen erikoisuuksiinsa kuuluvat perinteiset Japanilaiset tatuoinnit sekä dotwork ja hän sekoittaa mielellään old school tyyliä omaansa. Taulujen maalaus on myös lähellä miehen sydäntä.SWAP:n töitä löytyy tästä linkistä  Myös instagram!

(Mr. Crab Tattoo Studion esittelytekstistä kiitokset Marille)