Rana Almiron!


Tavoitettiin tuossa Myös kaukaisin vierailija, eli RANA! Tässä taas muutamalla sanalla miestä tutuksi!


LTW: Rana! Kerro hiukan itsestäsi,mistä olet?
R.A: Heippa! Minun nimeni on Rana Almiron ja kotipaikkani on Buenos Aires/Argentina, työskentelen Welldone Tattoossa jonka omistaa maailmankuulu tatuoija  ja erittäin hyvä ystäväni Mr Mariano Castiglioni.

LTW: Miten keksit idean tulla Tornioon tähän tapahtumaan?
R.A: Kuulin messuista kavereiltani Tatuatasta,Helsingistä, eli  Jarnolta and Tupulta and Leenalta. Työskentelen Tatuatassa vierailevana artistina muutaman kerran vuodessa ja he kertoivat viimeksi, että olisi mahdollisuus päästä Lappiin töihin viikonlopuksi ja minähän tykkään matkustella, tatuointimessut ovat aina hyvä tekosyy siihen  ja erityisesti noin korkealle pohjoiseen tuleminen on pelkästään eksoottista ja kuultuani tapahtumasta pelkkää hyvää... en voinut jättää sitä väliinkään.

LTW: Onko sinulla mitään erityisiä odotuksia viikonlopun suhteen?
R.A: Minun odotukseni  ovat, että haluan siellä ollessani pitää hauskaa kavereideni kanssa ja tehdä kasan hienoja tatuointeja ja tehdä ihmisistä vielä paremman näköisiä kuin he jo ovat siellä! Mutta eniten kaikesta haluan tehdä nimeni siellä tutuksi hyvien tatuointien kautta ja tavata mahtavia ihmisiä tehdessäni sitä mitä eniten rakastan.

LTW: Onko sinulla jotain erityistä tatuointityyliä josta pidät?
R.A : Teen eniten perinteisiä tatuointeja (traditional) tai jotain sen suuntaista... olen aIoittanut tatuoimisen 90-luvulla , joten minulla on sen kautta luonnostaan new school vivahteita töissäni.

LTW: No onkos sinulla jotain tiettyä juttua jonka haluaisit tehdä messuilla?
R.A: Ei minulla ole mitään tiettyä aihetta jonka haluaisin tehdä...pidän fiksuista ja nokkelista tatuoinneista jotka eivät ole liian isoja , sellaisia kämmenen kokoisia -tykkään tehdä ihmiset onnellisiksi suhteellisen lyhyessä ajassa HAH! ...


LTW:  Kiitokset, että jaksoit vastailla meille ja erittäin paljon tervetuloa pohjoiseen! Meillä rupeaa olemaan nyt kysymykset loppu joten oliko sinulla vielä mitään mitä haluaisit sanoa lukijoille?
R.A: No ensinnäkin suuri kiitos siitä, että saan tulla sinne ja saan työskennellä näin ylhäällä pohjoisessa joka on minulle mahtava uusi kokemus!Asuin itse Tukholmassa  kymmenen vuotta ja pohjoismailla ja niiden asukkailla on erityinen paikka sydämessäni-te olette MAAILMAN  parhaita asiakkaita ja toivottavasti moni teistä tulee messuille pitämään hauskaa ja ottamaan paljon hienoja kuvia!!! Nähdään pian...
LTW: Suuret kiitokset ja turvallista matkaa!!

- Ranalle voi varata aikoja messuille suoraan häneltä itseltään tai puhelimitse tatuatan kautta numerosta: 040 5343095