INKFINITE ART TATTOO STUDIO

Lapland tattoo crew viettää kiireistä aikaa Kvistin J,annen luota tuli kiirehdittyä seuraavaan osoitteeseen kylläkin sähköisesti, näin ollen emme tiedä josko Oulussa olisi saanut ihan oikeata kahvia.

Olet useana vuonna ollut artisti vieraana tapahtumassa mutta niille jotka eivät viellä sinua tunne lienee esittely paikallaan.

Moro! Nimi on Lauri "Late" Artto. Liike sijaitsee Oulun keskustassa, osoitteessa Asemakatu 4. Keväällä tulee 3 vuotta mittariin tatuoinnin tekoa.
Eroaako pohjoispohjalainen tatuoinnin ottaja millatavoin etelä lapin vastaavasta?
Paljonko pohjoista väkeä liikkuu tatuointeja hakemaan Ouluun?

Ei oikeastaan eroa. Lapin asiakkailla tosin useammin luontoteemaa matkassa. jonkin verran tulee  pohjoisen asiakkaita, enimmäkseen Rovaniemen ja Kuusamon suunnalta.

Millaisia kuvia odotat/haluaisit messuilla Torniossa työstettäväksesi?

Yhdellä istumalla valmistuvia :)

Mieluisin /epämieluisin aihe?

Vaikea heittää yhtä mieluisinta, mutta kasvot, kukat ja pääkallot mieluisia. Tai kaikki em. samassa. Kaikki jossa yhdistyy jotain karua ja kaunista, toimii. Väreillä taikka ilman. Mikään tietty tyyli tai aihe ei varsinaisesti ole epämieluisa. Lähes kaikesta saa mieluisan, jos on lupa käyttää mielikuvitusta ja luovuutta.
Mites omat kuvat onko nahka umpeen hakattuna? Kuka tekee tatuoijalle kuvat onko seula tiukkaakin tiukempi vai millainen operaatio on saada omaan nahkaan täytettä?

Vielä on jonkin verran paljasta nahkaa. Kohtuu tarkka seula on. Otan omat kuvat aina artisteilta, joilta uskon samalla oppivani jotain uutta.
Näin rajan pinnassa kun tatuointi tapahtumaa pidetään niin lienee aiheelista kysyä att pratar du svenska ?

Nej, jag pratar inte :)  ( toim.huomaa että kirjoittaa osaa , kannattaa tuoda kyselyt kuvista paperilla.)

Anna hyvä ohje etukäteis valmisteluita varten lapland tattoo weekendille tulevalle siellä tatuointia haluavalle asiakkaalle.

Tiedä mitä haluat ja mihin haluat, etsi juuri itseäsi puhutteleva artisti. Netistä on hyvä hakea jotain referenssikuvia, joista näkee suunnilleen mitä haet. Ja vastaa reippaasti tatuoijan esittämiin kysymyksiin.
Anna tatuoijan sitten suunnitella ja hoitaa loput :)

Torniossa nähdään!

Lauri Artto
Inkfinite Art Tattoo studio
p. 045-636 0128
Inkfinite
facebook Inkfinite tattoos