Mainosta pukkaa

Perjantaina ja lauantaina varsinainen tattoo tapahtuma on kaupunginhotellin puolella. Perjantaina ovet aukeaa viideltä, ja lauantaina jo puoliltapäivin. Niinku männävuosinakin, päivätapahtuma on ikärajaton ja maksuton, mutta illalla klo 20.00 jälkeen lippu hotellille kustantaa kympin ja on K-18.


Hotellin puolella musiikista vastaa perjantaina Dave Lindholm, the Grammers ja Kingmen combo. Lauantaina Lapland Tattoo weekendin pääesiintyjänä tien toisella puolella elikkä Umpitunnelissa on Ruotsalainen Sparzanza, jota lämppää kotimainen Doom unit. keikka on K-18. Lippujen hinta on ennakkoon 25€ --> Tornion mussiikista ja umpparista saapi haettua, myynnissä myös lippu.fi palvelussa. Ovelta lippu kustantaa 30€.

Ennakkolipun ostaminen olisi hyvinkin suotavaa jos ei taho jäähä pihalle värjöttelemään, männävuosina liput pääesiintyjän keikalle on myyty loppuun eikä ovelta niitä ole ennää saanu. Jos Sparzanza ja Doom unitti ei kiinnosta (onko se ees mahollista?!) niin samaan aikaan bileet jatkuu myöski hotellilla jossa lauantaina esiintyvät Dave Lindholm, Freezer sekä Cool Operator.

Translation: Both on Friday and on Saturday the main event will be held at Tornio City Hotel, on friday the doors will open at 17.00 and on saturday at 12.00. During the daytime the event is free of charge and there is no age limit. However both days after 20.00 you have to be over 18 to attend and the tickets will cost 10

On Friday evening  Dave Lindholm, the Grammers and Kingmen combo are performing at the city hotel.  And on saturday it is time for the main (musical) attraction; Sparzanza and Doom Unit will be performing across the street in Umpitunneli. To be able to attend you have to be over 18, and you have to have atleast 25 euros of cold hard cash to buy your ticket - Preferably in advance from Tornion musiikki, Umpitunneli or lippu.fi as the previous years the event has been sold out.

But fear not, if you are not interested in Sparzanza or Doom unit (is that possible?) the party will also go on at the city hotel too at the same time - Dave Lindholm, Freezer and Cool Operator are performing there  saturday evening.