Lapland Tattoo Weekend - The Dokkari

Tänä vuonna Lapland tattoo weekendillä seikkailee päihtyneen tattookansan seassa myös kuvausryhmä. Not to worry; he eivät ole poliisi tv:stä tai hauskoista kotivideoista, vaan Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun mediapuolen opiskelijoita kuvaushommissa.


Kuvausryhmän tavoitteena on saada kasaan tulevia vuosia varten tapahtumasta promovideo, ja dokumentoida tämän vuoden meininkiä vähän laajemmalti kaikkien teidän iloksi. Kenenkään naamalle linssiä ei olla työntämässä yllättäen joten siitä ei huolta. Jos on kuitenkin jotain painavaa sanottavaa, niin hihasta saa nykäistä - jos promilleja ei ole liikaa niin ehkä tiedossa on se sinun "15 minutes of fame"

Translation: How cool is this!? This year we have an actual film crew present at the event - fear not, they are not there to do a reality show about drunken people who like tattoos (even though that would probably be a hit) - they are students from the local media school there to make a promotional video for us, and maybe even a small documentary, let's keep our fingers crossed...