LTW haastatteli Lassi Sidoraa.LTW

Missä on kipukynnys?

Lassi

Kipukynnys on kaikilla eri kohdassa, itse olen sitä mieltä että kipuun on helppo suhtautua kun vaan keskittyy. Usein kipukynnys tulee vastaan aikaisin koska keskittyminen herpoaa ja kipu saa vallan. Kipua voi hyvin pitkälle hallita eikä edes tarvitse mitään ihmeellisempiä keskittymistekniikoita.LTW

Olet ollut kauan jo alalla ja nykyään kansainvälisesti tunnettuna artistina monessa mukana, show jonka vedät on hurjan näköistä ihmeteltävää. Mitä muistat edellisestä vierailustasi LTW:ssä.

Lassi

Viimeksi kun olen lavalla ollut LTW:ssä oltiin hyvin tiiviissä tunnelmissa Umpitunnelissa. Keikka oli erittäin mukava ja porukalla oli todella hyvin hippa fiiliksessä. Viihdyttiin yksi ylimääräinen päiväkin keikan jälkeen.LTW

Näin videon Bucharest Tattoo Conventionista, jossa teit suspensionin -  yksin mahasta roikkuen. Onko kehossa paikkaa, josta et missään nimessä haluaisi itseäsi riiputettavan?

Lassi

Joudun usein soolo keikoilla roikkumaan mahasta kun itse joutuu laittamaan koukut ja selkään on hiukka hankala laittaa itselleen. Maha on hyvin hankala paikka roikkua kivun puolesta mutta itse olen siitä tykännyt. Jos nyt jotain kohtaa miettisi mistä en roikkuisi niin eiköhän se ole tuo väliliha. Saksassa tosin 2010 sitäkin  yritin :D


LTW

Show on huollelisesti suunniteltu, onko mitään juttua mitä et enää ikinä tekisi uudelleen?

Lassi

No aikoinaan roikutin metalliämpäriä joka oli täytetty kolikoilla. Ämpäri oli laitettuna prinssi albert lävistykseen ja ideana oli repiä reikä rikki. Homma onnistui ja kun tuota reikää ei enää ole niin ehdottamasti tuo temppu menee siihen "ei uudelleen" osastoon.


LTW

Kun tarpeeksi kauan riiputtaa niin jossain vaiheessa on varmaan ihan kypsä, kuinka kauan voi maksimissaan nauttia suspensionista?

Lassi

Tämähän riippuu ihan roikkujasta ja siitä mistä roikotetaan. Mukavassa asennossa porukka jotka ovat tottuneet roikkumaan voivat roikkua tuntikausia. Sitten taas persiistä roikottaessa useinkin veri pakkaa päähän ja hommia on niin kivuliasta että ihan kymmenen minuttiakin tuntuu maksimilta.


LTW

Nyt kun tämmönen haastattelijan tyylinen toppahousu haluaisi tulla suspensioniin niin mitä muuta minun pitää ottaa huomioon kuin se ettei kannata olla promilleja?

Lassi

Lähinnä rento asenne, hyvä aaupala ja muutenkin terve fiilis, flunssaisena ja känkkäränkkä fillareilla kannattaa homma jättää väliin.


Kuvat Lassi Sidoran luvalla Fowler Photo ottamia
LTW Jari R.