Lopes Prague ink


LTW

Mikä saa ihmisen tulemaan Prahasta Tornioon messuille kylmimpään vuoden aikaan?Lopes

Ihmiset!! Vaikka olisi -70 C pakkasta, en haluaisi jättää tapahtumaa välistä. Siellä on mahtava ilmapiiri, ihmiset uskaltavat tulla juttelemaan ja kyselemään rohkeasti. Tapahtumassa kuulemani skandinaaviset bändit ovat myös oleet hyviä.


LTW

Tämä on toinen kertasi Lapland Tattoo Weekendissä. Mitä odotat tämän vuoden messuilta?

Lopes

Vähintään yhtä hyvää meininkiä kuin viime vuonna, paljon asiakkaita, rentoa menoa ja paljon hyviä artisteja. Bonuksena tahtoisin halvempaa kaljaa ja revontulet. Tahtoisin myös nähdä kun eräs torniolainen kollegani ratsastaa saunan jälkeen alasti ahmalla ja nunnien kanssa, mutta sitä tuskin tulee tapatumaan. Tämän vuoden bändeistä en tunne yhtään, mutta odotan innolla niiden kuulemista.

LTW

Minkälaisia kuvia mielellään teet ja onko sinulla spesiaali hommia mitä tykkäät messuilla touhuta?

Lopes

Keskikokoisia värikuvia, realistisia mustaharmaita, oikeastaan kaikki käy. Pieniä tekstejä ja ikuisuus symboleita olen tehnyt viime päivät joten aivan muuta toivottavasti pääsisin tekemään. Mutta kaikki pyritään tekemään mitä asiakkaat haluaa. Sitä vartenhan sinne tullaan.

LTW

Nähdäänkö sinua tänä vuonna enemmän Suomessa kiertämässä?

Lopes

Siihen pyrin. Ainakin Oulun messuille olen tulossa, sekä Oulun ja Tornion red and white inkkeihin tekemään vierailuja. Viime kesänä olin Tornion liikkeen kanssa pohjois Suomessa jossain isossa biker tapahtumassa ja ihastuin Lappiin aivan täysin. Toivottavasti pääsen myös tulevana kesänä sinne uudelleen.

LTW

Mitä haluaisit sanoa ihmisille jotka eivät ole ennen tällaiseen tapahtumaan uskaultautuneet?


Lopes

Tulkaa paikanpäälle ja todetkaa itse kuinka turhia ennakkoluulonne tätä alaa kohtaan ovat olleet. Olen kiertänyt messuja ympäri maailmaa mutta missään muualla kun pohjoisessa ei varmasti ole näin vapautunut ja raikas ilmapiiri. Messut on hyvä hetki tutustua tähän alaan ja tekijöihin, jos ei tatuoinnit ja lävistykset ole se sinun homma niin voin luvata että ainakin seura on jokatapauksessa mainiota ja hauskaa tulee olemaan. Emme me ole niin pelottavia kuin äidit ovat varoittaneet.

LTW

Vielä loppuun järjestäjille vapaa sana.


Lopes

Mahtavaa työtä tiedän kokemuksesta ettei näiden tapahtumien järjestäminen ole niin yksinkertaista kuin luulisi. Pitää soitella ympäri maailmaa, Tänänkin vuonna tekijät ovat hyvin erillaisia ja ympäri maailmaa, joten työ ei ole ollut helppoa. Siksi pitääkin olla kiitollinen että saan tulla paikalle ja muut ovat tehneet silti sen suurimman työn ikäänkuin piilossa, 
Kiitos siitä ja nähdään helmikuussa. 
Lopes 


Haastatteli
Janne Kvist