Lapland Tattoo Weekendillä myös bluesia

blues-finland.com nettisivusto uutisoi 7.2.2011 sivuillaan LTW tapahtumasta:

Tornion Lapland Tattoo Weekend tarjoaa tänä vuonna rokin räimeen ohella vaihtoehtoista musiikkia. Pohjois-Suomen bluesin kova nimi Henry Ojutkangas nimittäin on liikkeellä kolmen kokoonpanon voimin. Luvassa on kevyempää sinisen hetken musiikkia, aina lokoisasta swingistä tömäkkään ZZ Top -boogieen.

Henryn pääbändi Torniossa on uusi trio Henry O'Band, jossa soittavat basisti Iiro Kautto ja rumpali Conrad Isidore. Luvassa on menevää laatubluesia, mukana setissä on muun muassa Stevie Ray Vaughania ja Freddie Kingiä.

Yhtyeen varsinainen klassikkohahmo on Conrad Isidore. Hänen soittokavereitaan pitkällä uralla ovat olleet esimerkiksi Jimi Hendrix, Peter Green, Memphis Slim, Joe Cocker ja Stephen Stills!

Tattoo -viikonlopussa Henry Ojutkangas esiintyy myös akustisesti Samu Forsblomin kanssa. Samu soittaa trumpettia, kornettia ja flyygelitorvea. Ohjelmisto koostuu muun muassa New Orleansin swingistä. ZZ Toppila on taas nimensä mukaisesti rokkaavaa Teksas-bluesia. Henryn lisäksi bändissä soittavat Arto Louhela ja Heikki Lindström.

Lisäksi kuullaan paikallista Rye Rye Meniä, jossa laulavat ja kitaroivat Jari Pänttäjä ja Tapani Ollonen. Konsertit pidetään Tornion Kaupunginhotellissa.