Horse Face Dog 13.2 Toranda
Horse Face Dog, komealta kalskahtavan nimen takaa löytyvät vielä komeammat muusikot. HFD perustettiin joulukuussa 2012, musiikkityyliä ei tarvinnut turhaan miettiä, rock'n'roll on aina kolahtanut bändin kaikille jäsenille. 
Omaan musiikkityylinsä HFD on ammentanut vaikutteita useista eri tyylisuunnan bändeistä 70,80 ja 90-luvuilta, jätämme kuitenkin kuuntelijan harteille näiden vaikutteiden tunnistamisen. 
HFD:n jäsenet eivät ole enää mitään siloposkisia pikkupoikia, kaikki ovat vaikuttaneet tai vaikuttavat edelleen useissa eri bändeissä (Lambs, The Howl, Free Ride, The Duskfall, Frostbite, Greedy pig, Real vacation jne.). 
Ensimmäisen levynsä Horse Face Dog julkaisi keväällä 2013, ja uusimman levyn Sole survivor kesällä 2015 (Sole survivor spotifyssä https://open.spotify.com/album/5afhuPqM1wXKQDZznWh4DL ).
HFD:n musiikin selittäminen paperilla aina yhtä tylsää ja hankalaa, joten helpommalla pääsee kun laittaa levyn soimaan ja ottaa itse asiasta selvää miltä kuulostaa rock'n'roll Torniolaisen Horse Face Dog:in toteuttamana. Play it loud!