Harkitsetko tatuoinnin ottamista?


Näin Tattoo Weekendin kynnyksellä on monilla mielessä varmasti tatuoinnin ottaminen. Ennakkoon asiaa on syytä pohtiakin, varsinkin jos kyse on ensimmäisestä kuvasta. Selvällä suomenkielellä lisäinfoa tatuointien ja lävistysten ottamisesta ja hoidosta löytyy esim. tatuointi.org sivustolta

Tapahtumaan tekijöitä etsiessä esille tulivat heidän pitkät ajanvarauslistansa, joita ei selitä pelkästään tatuointien suosion lisääntyminen; osasyynä ovat myöskin paljon lisääntyneet ns. "kotitekijät" joiden jälkiä usein joudutaan korjailemaan.

Tapahtumassa olevat tatuoijat ovat kaikki ammattilaisia joilla sekä tekniikka että terveysnäkökohdat ovat takuulla kunnossa. Ammattilaisella kuva maksaa luultavasti jonkin verran enemmän kuin kotitekijöillä mutta sen maksaa mielellään kun muistaa että kuva on ihossa lopunikää. Ammattitekijöiltä kuvaan seuraa myös takuu, joka tarkoittaa että mikäli kuvassa myöhemmin on huomauttamista se korjataan.

joten nyt tattoo weekendillä onkin tilaisuus "etuilla" ja kuvan saa tapahtumassa muuten pitkälle kevääseen varatuilta tekijöiltä. Katso linkit tatuoijien kotisivuille.

Tapahtumassa tehdään myös lävistyksiä ja microdermaleja ja mahdollisuus on myös erikoisempiin toimenpiteisiin - lävistäjistä Lari tekee esim. implantteja,arpia,skalpelointia ja punchausta - tosin niihin on hyvissä ajoin varattava aika --> lari@individualink.com